Dankjewel voor een
samenwerkingsjaar vol inspiratie en toekomstvisie

19-12-2023

Wat een jaar was het! Samen hebben we niet alleen de bladzijden van de kalender omgeslagen, maar ook een betekenisvol hoofdstuk geschreven in onze gezamenlijke toekomstvisie. Trots kijken we terug op twaalf maanden waarin wij, samen met jou en de dertien VVT-organisaties die deel uitmaken van Archipel ZHE, een stevig fundament hebben gelegd voor de toekomst van zorg op de Zuid-Hollandse Eilanden.

 

Jouw betrokkenheid en waardevolle bijdrage aan deze (regionale) samenwerking hebben niet alleen ontmoetingen mogelijk gemaakt, maar ook de verbinding versterkt die we met elkaar hebben ervaren. 

 

Sterren van afgelopen jaar

In 2023 hebben we niet stilgezeten; integendeel, we hebben de sterren van het afgelopen jaar laten stralen. Denk bijvoorbeeld aan het Archipel ZHE Koersboek 2023, een belofte aan onze ouderen die we samen vormgeven als een reis van liefde en zorg. 

Ook hebben we 'De Goede Nieuwe Tijd' gelanceerd, een platform waar lokale organisaties en inwoners initiatieven, verhalen en ervaringen delen over de toekomst van zorg op onze eilanden. En laten we de inspirerende initiatieven van Langer Thuis niet vergeten, waarbij we ons inzetten om ouderen zoveel mogelijk in hun vertrouwde omgeving zelfstandig te laten blijven.

 

Van regionaal werkgeverschap tot zorgcoördinatie en verbondenheid door beeldzorg; we hebben samen geleerd, gedeeld en geïnspireerd. Dit alles met als doel om de zelfredzaamheid en autonomie van ouderen te vergroten.

 

Knallers van 2024

En nu, terwijl we vooruitkijken naar 2024, willen we jou en alle betrokkenen bedanken voor een prachtig jaar vol inspiratie en toekomstvisie. Samen met de bewoners van de Zuid-Hollandse Eilanden bereiden we ons voor op de dag van morgen. We wensen jullie een schitterend 2024, gevuld met gezondheid, welzijn, en voortdurende samenwerking.

Op naar nieuwe successen in het komende jaar!

 

Met warme groeten,

 

Archipel ZHE

Foto visual vrouwen hug 111826694023
Heb je vragen over Archipel ZHE?
Neem dan contact op.
Mail onsOntvang de nieuwsbrief