Oproep aan professionals die mee willen bouwen aan de toekomst van zorg!

08-02-2024

Oproep aan professionals die mee willen bouwen aan de
de toekomst van zorg!

 

Beste collega,

 

Wij nodigen jou uit om deel uit te maken van iets groots – een beweging die de mede toekomst van de zorg op de Zuid-Hollandse eilanden vormgeeft.

 

Archipel ZHE, het krachtige samenwerkingsverband van de 13 VVT-organisaties op de Zuid-Hollandse Eilanden en de BAR (waaronder die van jou), is op zoek naar gepassioneerde individuen met de kennis en expertise om de zorg in een ouder wordende samenleving toegankelijk te houden.

 

Waarom Archipel ZHE?

Samen zetten we ons in voor toekomstbestendige, bereikbare, betaalbare en kwalitatief hoogstaande zorg. We geloven in de kracht van samenwerking om deze doelen te bereiken en de zorg op onze eilanden te verbeteren. Zo werken wij aan diverse thema's, zoals bijvoorbeeld langer thuis, arbeidsmarkt en digitaal denken en doen.

 

Jouw rol in de regionale beweging?

Wij hebben jou nodig om bij te dragen aan transities en projecten die de zorg verder brengen. Of je nu een visionaire leider, projectleider of een enthousiaste deelnemer bent, jouw kennis en inzet maken een verschil. Archipel ZHE biedt de ruimte voor groei en innovatie, waarbij we samen streven naar excellente zorg voor iedereen.

 

Liever “alleen” expertise inzetten?

Wil je meer betekenen dan ooit tevoren? Overweeg dan om deel te nemen aan onze expertiseteams. Hier kun je jouw specifieke kennis inzetten en de zorg naar nieuwe hoogten tillen.

 

Word een Architect van de Zorgtoekomst!

Archipel ZHE is op zoek naar visionairs, leiders, en gepassioneerde individuen die klaar zijn om een stempel te drukken op de toekomst van de zorg. Samen kunnen we bouwen aan een zorglandschap dat niet alleen duurzaam is, maar ook empathisch en innovatief.

 

Ben jij klaar om deel uit te maken van deze boeiende reis? Samen kunnen we meer bereiken dan ooit tevoren. Neem deel aan Archipel ZHE en maak een impact die de zorg verandert!

 

Interesse of wil je meer weten? Neem contact op met Joyce Simons, Programmadirecteur ARCHIPEL ZHE via 06-30403917 of via j.simons@archipelzhe.nl

 

Hartelijke groet,

 

Het Archipel ZHE Team

 

archipelzhe 111822876279
Heb je vragen over Archipel ZHE?
Neem dan contact op.
Mail onsOntvang de nieuwsbrief